Ago Montage- en Installatietechniek B.V.


Industriepark 11 a-b 5374 CM Schaijk
0486-414400 Klik om te bellen

Over Ago Montage- en Installatietechniek B.V.

’Flexibiliteit is ons specialisme’

SCHAIJK – Één aanspreekpunt, één partner: AGO Montage- en Installatietechniek in Schaijk levert een totaalpakket aan installatiewerkzaamheden. Het bedrijf is actief in zowel de woning- als de utiliteitsbouw, voert zowel renovatie- als nieuwbouwopdrachten uit en verzorgt ook de service en het onderhoud van de installaties.

Dankzij de overname van de Schaijkse installatiebedrijven van Peters en Van der Heijden is AGO Montage- en Installatietechniek uitgegroeid tot een bedrijf dat de kennis in huis heeft om in bijna iedere technische discipline projecten uit te voeren. Van een appartementencomplex tot een complete woonwijk en van Midi Centers tot grootschalige bedrijfspanden van zestigduizend vierkante meter. Er werken nu ruim vijftig mensen bij het bedrijf, waarvan de dagelijkse leiding in handen is van algemeen directeur John van Summeren. Hij zegt: ”Onze werkzaamheden richten zich op sanitair, elektriciteit, verwarming en klimaatbeheersing. We regelen eigenlijk alle installaties die op de bouw voorkomen, behalve elektrotechnische zaken.” Van Summeren ziet in klimaatbeheersing een groeimarkt. ”Klimaatbeheersing heeft de toekomst. De aarde wordt warmer, het is dan fijn dat het klimaat binnen beheersbaar is.”

Storingen
Waar techniek dienst doet, kunnen storingen optreden. ”Er dient dan snel en adequaat gehandeld te worden”, vindt Van Summeren. Hij vervolgt: ”Flexibiliteit is ons specialisme. De klant is koning en moet te allen tijde geholpen worden. Problemen worden liever vandaag dan morgen opgelost.” Om dit te bewerkstelligen heeft AGO Montage- en Installatietechniek een uitgebreide servicedienst, die vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week inzetbaar is.

www.ago-groep.nl

Ago Montage- en Installatietechniek B.V. in het kort

Installatie van

Airconditioning
Complete badkamers
CV installaties
Elektrische installaties
Gasinstallaties
Geisers en boilers
Leidingwerk keukens
Lichtinstallaties
Rioleringssystemen
Sanitaire installaties
Verwarming
Zonne energie

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Ago Montage- en Installatietechniek B.V.


Industriepark 11 a-b 5374 CM Schaijk
0486-414400 Klik om te bellen