Bedrijfsvoorstelling.

De firma D’haese startte als eenmanszaak en is nu uitgegroeid tot een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring, we werken alleen met erkende technici, professionele Cerga-aardgasinstallateur en tevens ook MazoutExpert.

We bieden u kwaliteitsvolle goederen en diensten aan voor een betaalbare prijs. Samen zoeken we naar een budgetvriendelijke oplossing voor al uw centrale verwarmingsproblemen bij renovatie of vervanging van c.v. ketel op aardgas of mazout. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken voor energiebesparing met de condensatieketels HR TOP label en temperatuurregeling voor een comfortabele verwarming.. Nog steeds kan je genieten van premies en fiscale vermindering van 40% op de investering van de nieuwe c.v. ketel, thermostatische kranen en/of kamerthermostaat. Bij het onderhoud van bestaande c.v. ketel en brander wordt er eveneens een attest afgeleverd voor de fiscale vermindering + het wettelijke verbrandingsattest.

Onze firma staat gekend voor zijn werk van hoge kwaliteit, is specialist in het Waasland en werkt daarom enkel in eigen regio voor een betere service. Ook vrijblijvende offerte voor uitvoering van de werken en verkoop van materialen met betrouwbare leveranciers. De stookplaats wordt steeds door ons zelf in orde gebracht met opstarting van de installatie en het nodige keuringsattest. Onze eigen dienst na verkoop schenkt het volle vertrouwen bij ons enorm klantenbestand. We doen steeds ons best om je zo snel mogelijk te bedienen, in de mate van het mogelijke. Door onze goede service hebben wij alleen maar tevreden klanten.

Op September 29, 2010