IBV Installatietechniek B.V.


Overzet 2 9321 DB Peize
0505032576 Klik om te bellen

Over IBV Installatietechniek B.V.

IBV Venema is met ruim 25 medewerkers 25 jaar actief met name in de 3 noordelijke provincies met ontwerpen en uitvoeren van technische installaties. Als totaalinstallateur installeren en onderhouden wij vele installaties zowel bij particuliere als zakelijke markt. IBV. bied het totale aanbod van installaties, Elektra, Gas, Water, Cv, Klimaat, Koelinstallaties, Datanetwerken, Inbraak en Brandmeld, Camera, Toegangscontrole en Duurzaamheid installaties. Genoemde activiteiten hebben betrekking op de woning – en utiliteitsmarkt bij zowel nieuwbouw als renovatie. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in de Particuliere markt, Overheid instellingen, Gemeentes, Woningbouwverenigingen en Bedrijfsleven.

Vanuit onze Venema Service Peize BV onderhouden en beheren wij onze onderhoud portefeuille, in goed overleg met onze opdrachtgevers plannen wij onze medewerkers, maken meer jaren ramingen en ontzorgen onze opdrachtgevers. Goed onderhoud beperkt storingen en zorgt voor een betere en zuiniger werking van de installaties. Wij verzorgen alle onderhoud aan uw technische installatie. Tevens ontzorgen wij u voor alle verplichte onderhoud welke door de overheid of verzekeraar worden opgelegd zoals, 3140 NEN inspectie, Keuringen, Stek, Scios, Legionella preventie tevens moet u denken aan Noodverlichting controle, Brandmeld installaties, Verlichting controle , etc. 

Bovendien wordt voortdurend aandacht besteed aan kwaliteit, scholing en ontwikkeling van organisatie en medewerkers. De door IBV Venema gerealiseerde installaties kenmerken zich door een zeer hoge mate van kwaliteit. bedrijfszekerheid en toepassing van de meest moderne technieken.

IBV Installatietechniek B.V. in het kort

Installatie van

Airconditioning
Beveiligingsinstallaties
Complete badkamers
CV installaties
Databekabeling
Elektrische installaties
Gasinstallaties
Geisers en boilers
Leidingwerk keukens
Lichtinstallaties
Rioleringssystemen
Sanitaire installaties
Toegangscontrole
Verwarming
Zonne energie

Doelgroep

Bedrijven
Noodverlichting
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

IBV Installatietechniek B.V.


Overzet 2 9321 DB Peize
0505032576 Klik om te bellen