Installatiebedrijf 2 Install B.V.


Chaamseweg a4 5111 EC Baarle-Nassau
013 204 0861 Klik om te bellen

Over Installatiebedrijf 2 Install B.V.

Installatiebedrijf 2 Install, breed inzetbaar: onderhoud en storingen, duurzame energie, verwarmingen, gaskeuringen en loodgieterswerken.

Als allround installatiebedrijf werken wij bij particulieren, in de zakelijke dienstverlening, bij campings/recreatieparken en voor vastgoedbeheerders. Bij ons kun je terecht voor de kleinere eenmalige loodgieters- en reparatiewerken, diverse onderhoudsabonnementen, keuringen, duurzame energie. Maar ook voor langere grotere installatieprojecten draaien wij onze handen niet om!

Tevens zijn wij gespecialiseerd in aanleg, installatie, onderhoud en reparatie van airco’s. Airco’s kunnen niet alleen koelen, maar (in de meeste gevallen) ook verwarmen! De airconditioner doet dan precies het tegenovergestelde; de airco haalt dan de warme lucht van buitenshuis in uw woning. De koude lucht van binnen gaat dan naar buiten, zelfs in de wintermaanden.

Is uw interesse gewekt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op: 013-2040861, of via info@2install.nu. Voor meer informatie, check onze website op www.2install.nu

Klantenservice mag geen afdeling zijn. Het moet het hele bedrijf zijn

Foto's

Team 2 Install
Wilco Friskus
Manouk Friskus

Installatiebedrijf 2 Install B.V. in het kort

Installatie van

Complete badkamers
CV installaties
Gasinstallaties
Geisers en boilers
Leidingwerk keukens
Rioleringssystemen
Sanitaire installaties
Verwarming
Warmtepompen

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Installatiebedrijf 2 Install B.V.


Chaamseweg a4 5111 EC Baarle-Nassau
013 204 0861 Klik om te bellen