Installatiebedrijf multi


Beukenwede 8 2993 TH Barendrecht
085 109 1018 Klik om te bellen

24/7 staan wij voor u klaar
Kan niet bestaat niet
Wij helpen u mee met verduurzamen

Over Installatiebedrijf multi

### Over Ons: Experts in Installatie, Storingen, en Loodgieterswerk

#### Wie Zijn Wij?
Bij ons installatiebedrijf zijn we gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie. Met jarenlange ervaring in de industrie hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare experts die staan voor kwaliteit en klanttevredenheid.

#### Onze Specialiteiten
Onze expertise strekt zich uit tot een breed scala aan diensten, waaronder het installeren, onderhouden en repareren van ketels, warmtepompen en sanitair. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalige installatie, we staan klaar om onze klanten te helpen met deskundig advies en professionele service.

#### Installatie van cv Ketels
Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van ketels voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Onze gecertificeerde installateurs zorgen ervoor dat elk systeem naadloos wordt geïntegreerd en optimaal presteert, met aandacht voor efficiëntie en betrouwbaarheid.

#### Storingen Oplossen
Onze ervaren technici zijn uitgerust om snel en effectief storingen te diagnosticeren en op te lossen. Of het nu gaat om een ketel die niet meer opstart of een warmtepomp met een foutmelding, wij reageren snel en bieden duurzame oplossingen om de problemen op te lossen en de systemen weer operationeel te maken.

#### Deskundig Loodgieterswerk
Naast onze installatie- en storingsdiensten bieden we ook hoogwaardig loodgieterswerk aan. Van lekkende leidingen tot het installeren van sanitair, onze vakmensen zorgen voor vakkundige oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en veiligheid.

#### Klantgerichte Service
Bij ons staat klanttevredenheid centraal. We streven ernaar om elke klant een persoonlijke en professionele service te bieden, vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden die aan de specifieke behoeften van elke klant voldoen.

#### Neem Vandaag Nog Contact Op!
Of u nu op zoek bent naar installatie, onderhoud of reparatie, ons team van experts staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met al uw installatie-, storing- en loodgietersbehoeften.

Multi is dé specialist om te kunnen verduurzamen

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren
Woningaanpassingen

Certificeringen

CO VAKMANSCHAP

Onze locatie

Installatiebedrijf multi


Beukenwede 8 2993 TH Barendrecht
085 109 1018 Klik om te bellen