kentech bv


De Haken, 17 17 9781 ND Bedum
0620022294 Klik om te bellen

Over kentech bv

Kentech bv is zowel een duurzame Installateur als een totaalinstallateur.

Wij kunnen je optimaal voorzien van de juiste duurzame installatietechnieken. Maar ook bij een nieuwe badkamer of het verhelpen van een technische storing zoals bijvoorbeeld een lekkende waterleiding.

Als installatiebedrijf kentech bv stellen je wensen centraal en leveren installaties op maat. Of het nu om renovatiewerk of nieuwbouw gaat, groot of klein, wij kunnen je vanaf de ontwerpfase ondersteunen met (energie-) advies, kostenbegrotingen en technische realisatie.

Ook aan het onderhoud en nazorg van onze installaties besteden wij de nodige aandacht.

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaag je de energiebehoefte en kun je besparen op jouw totale energiekosten. Je wilt verduurzamen door bijvoorbeeld duurzaam en zuinig te gaan verwarmen, of het plaatsen van zonnepanelen, of andere duurzame mogelijkheden vraag ons naar mogelijkheden die bij je passen en deskundig advies? 

Verder leveren we ook koperen wandverwarming. Koper is het basismateriaal voor de CUPRUM-wandverwarming. Wij hebben gekozen voor koper omwille van zijn duurzaamheid en vooral omwille van zijn fysische eigenschappen. Deze maken van koper het ideale materiaal om te gebruiken in de verwarmingstechniek. Opbouwhoogte koperen wandverwarming totaal maar 2 cm inclusief stucwerk. Meerweten neem contact met ons op?

kentech bv in het kort

Installatie van

Airconditioning
Beveiligingsinstallaties
Complete badkamers
CV installaties
Elektrische installaties
Gasinstallaties
Lichtinstallaties
Rioleringssystemen
Sanitaire installaties
Verwarming
Zonne energie

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

kentech bv


De Haken, 17 17 9781 ND Bedum
0620022294 Klik om te bellen