Klomp Technisch Buro


Digitaalstraat 5 1033 MP Amsterdam
020-6304585 Klik om te bellen

Over Klomp Technisch Buro

Klomp BV is in 1961 opgericht vanuit een passie voor techniek en inmiddels uitgegroeid tot een groep van complementaire bedrijven. Klomp biedt technisch totaalbeheer op het gebied van installatietechniek, daktechniek, elektrotechniek, klimaattechniek en beveiligingstechniek. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud.

Klomp is een erkend installateur voor tienduizenden particulieren en een vaste (bouwteam)partner voor honderden professionele opdrachtgevers in de randstad. Denk hierbij aan aannemers, woningcorporaties, gemeenten, overheid, VVE’s, hotels, scholen, zorginstellingen en winkelketens.

Klomp is vooruitstrevend, innovatief en uiterst professioneel. Zonder de positieve kenmerken van een familiebedrijf te verliezen; we werken vanuit een platte organisatie met korte lijnen en één aanspreekpunt voor elk project. Desgewenst op basis van co-creatie en gebruikmakend van moderne methodieken zoals BIM en LEAN. Vanzelfsprekend uitgevoerd conform wettelijke regelgeving; Klomp beschikt over tientallen uitstekend opgeleide en actueel bijgeschoolde vakmensen én over nagenoeg alle denkbare certificeringen en keurmerken.

Klomp onderscheidt zich met integrale onderhoudsoplossingen. Daarin gaan we verder dan klachtenonderhoud, periodieke inspecties en verplichte keuringen. Klomp ontzorgt middels prestatiegericht onderhoud (PGO) op basis van ’total cost of ownership’. Altijd gebruikmakend van slimme en vooral duurzame oplossingen.

Het resultaat: verhoging van comfort en gemak, bevordering van veiligheid en gezondheid en bovenal; geoptimaliseerde besparing op kosten en energie. Klomp, doordacht duurzaam.

Doordacht duurzaam

Foto's

Klomp Technisch Buro in het kort

Installatie van

Airconditioning
Beveiligingsinstallaties
Complete badkamers
CV installaties
Databekabeling
Elektrische installaties
Gasinstallaties
Geisers en boilers
Inspectie
Leidingwerk keukens
Lichtinstallaties
Rioleringssystemen
Sanitaire installaties
Verwarming
Warmtepompen
Zonne energie

Doelgroep

Bedrijven
VVE & Vastgoedbeheer
Woningcorporaties

Onze locatie

Klomp Technisch Buro


Digitaalstraat 5 1033 MP Amsterdam
020-6304585 Klik om te bellen