Loodgietersbedrijf RDL


Winkelwaard 241 1824 HP Alkmaar

Over Loodgietersbedrijf RDL

Bent u opzoek naar een vakman op het gebied van diverse loodgieterwerkzaamheden?

Zoals:

dakwerkzaamheden
Onderhoud centrale-verwarming
CV Ketels
Badkamer verbouwing
water en/of Gas installaties
Lekdetectie's
Verstopping/Veren
Rioolreinigen
vloerverwarming (noppen,fraisen,matten)


Dan bent u bij RDL Loodgieters aan het goede adres.24 uurs service

AANBIEDING!! Onderhoud/winterklaar maken van de cv ketel €60 exbtwRDL Technische Dienstverlening is de specialist voor al uw loodgieterswerkzaamheden. Als loodgieter in Noord-holland en omstreken zijn wij uw vakman met jarenlange ervaring; veel lastige klussen in en om het huis kunnen wij u uit handen nemen. Wilt u bijvoorbeeld verwarming installeren? Of uw badkamer renoveren? Laat dergelijke werkzaamheden over aan een professionele loodgieter! In de regio Noord-Holland staan wij altijd voor u klaar.

Schakel RDL Loodgieters in
Als loodgieter in Noord-holland en in de omgeving van Noord-holland kunnen wij u op vele manieren helpen. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan producten, diensten en prijsklassen, waardoor we voor ieder budget en voor iedere wens geschikte mogelijkheden kunnen aandragen. Wij zijn u graag van dienst! Bij het verrichten van onze werkzaamheden stellen wij een goede kwaliteit en een gedetailleerde afwerking voorop. Een loodgieter van ons bedrijf dan ook heeft altijd een goede opleiding genoten en weet precies waar hij mee bezig is. Zo zorgen wij in Noord-Holland voor het beste resultaat!

In Noord-Holland en omgeving zijn wij het loodgietersbedrijf voor werkzaamheden aan uw badkamer of toilet.
Riolering kunnen wij voor u aanleggen, repareren of vernieuwen en uw gehele badkamer kunnen wij voor u aanleggen en installeren.
Ons bedrijf levert topkwaliteit sanitair van onder ander de merken Grohe, Venlo, Hüppe en Sphinx . De door u gekozen artikelen leveren wij netjes af bij u thuis, en ook de installatie nemen wij voor onze rekening.Tevens doen wij ook het verzorgen van vloerverwarmingsinstallaties.

Ook bij dit loodgieterswerk staat kwaliteit voorop; we zorgen dan ook voor een uitstekende afwerking. In de loop der jaren hebben wij zoveel ervaring opgedaan dat de wensen van de klant zonder meer vertaald en uitgevoerd kunnen worden. Zelfs de meest complexe technische toepassingen!

Graag Tot ziens bij RDL Loodgieters

werkzaam in noord-holland.
alkmaar,oudorp,sintpancras,heerhugowaard,langedijk,heilo
o,limmen,egmond,bergen,bakkum,heemskerk,beverwijk,castri
cum,ijmuiden,velsen,velsen-noord,amsterdam,zaandam,schag
en,den
helder,stompetoren,haarlem,santpoort enz.

Trefwoorden: vloerverwarming, infraisen,infrezen,service monteur servicemonteur loodgieter cv monteur centrale verwarmings monteur ontstoppen verstopping verwarmingsmonteur cv ketel cv ketels kachel radiator onderhoud lekkage reparatie lekkage water installatie installateur verwarmingbedrijf verwarmingsbedrijf cv bedrijf cvbedrijf verwarming bedrijf slotenmaker slotenservice sloten service vakman sos service sos dienst sos elektromonteur elektricien electromonteur electricien haarlem amsterdam alkmaar heemskerk beverwijk hoofddorp zandvoort diemen Ijmuiden den helder heerhugowaard hoorn hilversum huizen eemnes leiden

Loodgietersbedrijf RDL in het kort

Installatie van

Complete badkamers
CV installaties
Gasinstallaties
Geisers en boilers
Leidingwerk keukens
Rioleringssystemen
Sanitaire installaties
Verstoppingen
Verwarming
Zonne energie

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Verhuur van installaties

Ja

Onze locatie

Loodgietersbedrijf RDL


Winkelwaard 241 1824 HP Alkmaar