Vermeldingen en online marketing

Klik-info, waar installatiebedrijf-info.nl onderdeel van is, heeft als missie om jou als ondernemer zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo kun jij je richten op wat echt belangrijk is: jouw werkzaamheden. Het bijstaan van het MKB en ZZP’ers doen we momenteel op twee manieren: met vermeldingen op onze websites en met online marketing diensten. In de toekomst hopen we daar nog meer mogelijkheden aan toe te voegen die jou als ondernemer ontzorgen, onder andere op het gebied van administratie.

Onze vermeldingen

Bedrijven die zich op installatiebedrijf-info.nl aanmelden kunnen kiezen uit drie soorten vermeldingen, waarvan één optie altijd gratis is. Zo houden we ons platform toegankelijk voor iedereen.

Basisvermelding (gratis):

De basisvermelding is een gratis vermelding waarop je alleen je adres, telefoonnummer, één afbeelding en een bedrijfsomschrijving kunt toevoegen. Deze vermeldingen worden in de zoekresultaten verder niet uitgelicht, daarnaast bevatten onze basisvermeldingen advertentieblokken. Deze optie is geschikt als je wel online vindbaar wil zijn, maar niet per sé wil concurreren met de andere bedrijven op installatiebedrijf-info.nl.

Complete vermelding (€25 per jaar):

De complete vermelding is een uitbreiding op de basisvermelding. Voor slechts €25,- per jaar (exclusief btw) kun je een logo en link naar je website toevoegen, kun je meerdere afbeeldingen plaatsen en worden er geen advertenties op je profiel getoond. Bovendien staat jouw vermelding altijd boven de gratis vermeldingen in de zoekresultaten van onze website. 

Topvermelding (€90 per jaar):

Met een topvermelding kun jij laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Voor €90,- per jaar (exclusief. btw) beschik je over alle mogelijkheden van de basis- en de complete vermelding. Ook maak je gebruik van onze extra opties. Zo wordt jouw bedrijf niet alleen in de zoekresultaten getoond, maar krijg je ook een plekje in de spotlight op onze homepagina. In onze zoekresultaten word je altijd boven de basis- en complete vermeldingen getoond. Ook wordt jouw topvermelding in een straal van 50 kilometer rondom jouw vestigingsplaats bovenaan in de zoekresultaten geplaatst.

Geïnteresseerd in een vermelding op onze website? Meld jouw bedrijf dan nu aan!

Onze online marketing diensten

Het bedrijf achter Klik-info is een internetbedrijf dat software ontwikkelt, met een eigen ervaren marketingafdeling. Enkele jaren geleden besloten we deze marketingervaring ook in te zetten om onze klanten te helpen. We vinden het belangrijk dat onze diensten altijd laagdrempelig zijn. Door onze diensten grotendeels te standaardiseren en waar mogelijk te automatiseren, zijn onze diensten altijd gemakkelijk aan te vragen en hanteren wij betaalbare prijzen.

Sinds de lancering van de diensten hebben we al meer dan 100 ondernemers geholpen door hun bedrijf online op de kaart te zetten. Wij kunnen SEO websiteteksten of blogartikelen voor je schrijven, advies geven over het gebruik van jouw social media profielen of website, helpen met het instellen van Google Analytics en het beheren van advertentiecampagnes in Google Ads. Heb je helemaal nog geen website of is het eigenlijk wel tijd voor een nieuwe? Wij kunnen je van A tot Z helpen met het ontwikkelen en vullen van een goede, gebruiksvriendelijke website.