REIJMER INSTALLATIEBEDRIJF


Bevelandlaan 12 5628 LD Eindhoven
06-41401813 Klik om te bellen

Over REIJMER INSTALLATIEBEDRIJF

Welkom bij Reijmer Installatiebedrijf. Wij zijn een innovatief installatiebedrijf met vele jaren ervaring. We zijn vakkundig en bieden altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het vervangen en onderhouden van uw cv-ketel. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor als u uw water-, riool-, en cv-leidingen wilt verleggen. Ook plaatsen wij zinken dakgoten en regenwaterafvoeren. Laat ons uw ideeën weten, wij denken graag met u mee.

Badkamer-, keuken- en toiletrenovaties

Bent u van plan om uw badkamer, keuken of toilet te laten verbouwen of renoveren? Wij helpen u graag met het monteren van al uw sanitair. Of u nou het sanitair door ons laat leveren of zelf aanschaft, wij helpen u bij het afmonteren en verleggen van uw leidingen. Daarnaast bieden wij ook hulp bij het aanleggen, repareren en onderhouden van uw leidingen.

Plaatsen radiatoren

Voor het plaatsen van uw radiatoren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij sluiten de radiatoren voor u aan en zorgen dat de installatie goed verloopt.

Service en onderhoud cv-ketel

Naast het helpen bij uw renovaties en verbouwingen, helpen wij u ook bij het plaatsen en onderhouden van uw radiatoren en cv-ketels. Wij bieden betrouwbare en compacte modellen die in elk huis passen. Het onderhouden van cv-ketel doen we door middel van een onderhoudsinspectie. Tijdens de inspectie maken we de brander schoon, doen wij een rookgasmeting, controleren we de cv-ketel en vullen we de installatie bij.

Duurzaam verwarmen

Wilt u uw huis duurzaam laten verwarmen en uw stookkosten verlagen? Wij kunnen u helpen met een duurzame warmtepomp. De warmtepomp is een complete all-in-one oplossing en zorgt ervoor dat u bespaart op uw gaskosten.

Gaslekkage

Heeft u een gaslekkage of ruikt u gas? Neem dan contact met ons op. Wij proberen nog op dezelfde dag bij u langs te komen om de lekkage te verhelpen.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bekijk dan onze website of neem gerust contact met ons op.

Foto's

Hans Reijmer Uw Installateur

REIJMER INSTALLATIEBEDRIJF in het kort

Installatie van

Complete badkamers
CV installaties
Gasinstallaties
Geisers en boilers
Leidingwerk keukens
Rioleringssystemen
Sanitaire installaties
Verwarming
Zinkwerk
Zonne energie

Doelgroep

Particulieren

Onze locatie

REIJMER INSTALLATIEBEDRIJF


Bevelandlaan 12 5628 LD Eindhoven
06-41401813 Klik om te bellen